Over ons
Mzuri lodge

Waarom Mzuri Lodge?

Omdat het nog écht Afrika is, en daar willen wij ook aan mee werken dat dit ook zo blijft. Wij houden van de Tanzaniaanse cultuur en de taal Swahili.

En wat dacht je van de mooie Nationalen Parken en privé parken. Al dat schitterende wild wat daar rond loopt. Afrika zit in je hart en dat is niet alleen voor Tanzania maar voor het continent Afrika. Wij hebben een opleiding gedaan bij FGSA deze opleiding doe je alleen als je begaan bent met de natuur en de wilde dieren, WAAR ook te Afrika.

Door meerdere bezoeken aan Tanzania zijn wij verliefd geworden op het Noordelijke deel. Vandaar dat onze keuze is gevallen op het dorp Mto Wa Mbu. Het is een zeer leuk toeristen dorp wat maar 5 minuten van lake Manyara ligt. En de doorgaande weg is naar één van de mooiste parken van Afrika, de Serengeti. Wilt u een overnachting boeken? Doe dat in Mzuri lodge( Mzuri is een Swahili woord wat betekend GOED, dit zegt dus genoeg over de lodge!).

AANGENAAM!

Goedendag, even voorstellen ik ben een hondje ras Shih Tzu en mijn naam is Nolan. Ik ben naar Afrika verhuist met mijn baasjes Erwin en Miranda van der Ende. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet eens wist waar Tanzania lag. Wel dat het weer warmer is dan in Holland waar wij vandaan komen. En dat Tanzania apen en andere wilden dieren hebben. Bbrrr dat is best spannend voor zijn klein hondje als ik.

Mijn baasje Erwin is elektricien, dat is een mooi beroep en  handig in Afrika. Erwin kan onze staf voorlichting geven over het aanleggen van elektriciteit. Mijn bazin Miranda is een horeca tijger ( haha die hebben ze nog niet in Tanzania). Zij heeft een eigen horeca zaak gehad,en in 2017 verkocht.Om samen met Erwin naar Afrika te vertrekken en in de Toeristensector te gaan werken. Na alle papierwerk is het nu zover en zijn ze eigenaar van Mzuri Lodge geworden.

Tja eerst jaren boven een horeca zaak gewoond te hebben in het dorp De Lier, nu in de wildernis van Tanzania in het dorp Mto Wa Mbu is wel even een verschil. Uit ervaring spreek ik dat deze mensen keihard kunnen werken, zeer sociaal en lief zijn. Mijn baasjes zijn toppers op gebied van gastvrijheid, service en hygiene. Dus ik zeg kom naar Mzuri Lodge en wij verwelkomen u met onze vriendelijk staf.

NOLAN

Over ons

Wat vinden wij belangrijk?

Wat kunt u van ons verwachten.

Klantvriendelijkheid

Hygiene

Respect voor de natuur & cultuur

Service